Tilstandsrapport gjør bruktkjøpet tryggere både for kjøper og selger

av | feb 27, 2023 | Nyheter

NMCF vil fortelle og demonstrere hvor viktig tilstandsrapport på brukte motorsykler er, under MC-messen.

NMCFs tilstandsrapport tar for seg mer enn 70 punkter. Denne rapporten bidrar til økt profesjonalisering av bransjen, tryggere MC-omsetning for både kjøper og selger og skaper forutsigbarhet for alle parter.

– NMCF tilbyr bransjens mest omfattende tilstandsrapport for brukte motorsykler. Mer enn 70 punkter på sykkelen blir gjennomgått. I tillegg får kunden et kostnadsoverslag for eventuelle reparasjoner, forteller Olaf Olstad i NMCF.

– Vi mener denne rapporten bidrar til å trygge betingelsene for hele bransjen, ikke minst for kunde og selger. Alle er tjent med gode salgsprosesser og færrest mulig overraskelser for begge parter.

Under MC-messen vil NMCF ha på plass sykkel som har vært gjennom en slik tilstandsrapport. Her blir det mulig å se listen over alle punktene som sjekkes, samt få en prat med en av NMCFs faghandlere.

På bilde ser du verksmester Espen A. Sæle på Speed Motorcenter as utfører en tilstandsrapport etter alle kunstens regler. En fagmann med nærmere 30 års erfaring som tar din sikkerhet på alvor!