NMCU dekkdager hos landets NMCF forhandlere 13. og 27. juni

av | mai 26, 2019 | Nyheter

Som NMCU-medlem er det penger å spare ved å få skodd om doningen 13. eller 27. juni.
– Vi gjør dette som en gest til NMCU, rett og slett som takk for godt samarbeid, sier sekretær Olaf Olstad i Norsk MC-Forhandlerforening (NMCF). Dekk-kampanjen gir 20 prosent prisavslag på dekk, omlegging og balansering, og er  i samarbeid med Bridgestone. Selv om mange NMCF-tilknyttede MC-forhandlere har langåpent på torsdager, understreker Olstad at det er viktig å bestille time for dekkskiftet disse to torsdagene. Videre er han klokkeklar om at du må vise medlemskortet ditt i NMCU for å nyte godt av rabatten.

Det er omkring 35 NMCF-tilknyttede MC-forhandlere i Norge, noe som representerer rundt halvparten av alle MC-forhandlerne. Disse representerer cirka 70 prosent av MC-omsetningen her til lands. For å finne ut hvilke forhandlere som er med på NMCUs «dekkdager», kan du gå inn på nettlenken www.nmcf.no og sjekke forhandleroversikt nesten øverst på startsiden.

Olstad legger til at praktiske grunner gjør at noen av forhandlerne ikke bedriver salg og omlegging av dekk.   – Vi setter pris på samarbeidet og gesten fra NMCF, sier daglig leder Bjørn M. Magnussen i NMCU. Han understreker at det er viktig å støtte opp om våre lokale MC-forhandlere, da de representerer et tilbud alle motorsyklister nyter godt av.

Hvis du ikke allerede er NMCU medlem kan du melde deg inn hos din NMCF forhandler, da oppnår du dekkrabatten i denne kampanjen som NMCU medlem. Det første halve året er gratis!

NMCU medlemmer som kjøper et sett Bridgestone dekk (for- og bak dekk) under denne aktiviteten er med i trekningen av:
1 premie: 1 sett Bridgestone (for-/bakdekk)
2 premie: 1 stk Bridgestone (bakdekk)
3 Premie: 1 stk Bridgestone (fordekk)
Premiene trekkes umiddelbart etter aktiviteten og kan benyttes ved neste dekkskift.