MC-faghandlerne gir gode tips til nye motorsyklister på MC-messen

av | feb 21, 2023 | Nyheter

Aldri før har det vært mer populært å kjøre motorsykkel i Norge. Med mange nye brukere skjerper NMCFs faghandlere innsatsen for å veilede denne gruppen. På messen blir det ekstra fokus på dette på NMCF-standen (C03-35).

– Våre MC-faghandlere legger listen høyt når det gjelder veiledning av helt ferske MC-førere. Motorsykkel er et fag som krever kompetanse, og det tar våre medlemsbedrifter på alvor, sier Olaf Olstad i Norsk MC Forhandlerforening.

Alle MC-forhandlere som er medlem i NMCF stiller seg bak autorisasjonen som forplikter på flere områder. Ett av disse områdene er veiledning av helt ferske MC-førere. NMCF faghandleren skal skille seg ut gjennom fagkompetanse, profesjonalitet og forutsigbarhet for forbrukeren.

– Autorisasjonen skal bevisstgjøre forholdet mellom kunde og faghandler, sier Olstad.

Derfor vil NMCF stille med bransjens spydspisser innen MC under messen. På standen er det mulig å stille alle de spørsmålene nybegynnerne sitter inne med.

– Vi har alle en gang vært ganske «grønn» i starten. Da er det fint med en prat med folk med kompetanse. NMCF-forhandleren tar hensyn til både lommebok, drømmer og de fysiske forutsetningene hos hver enkelt MC-fører.

– MC-sikkerhet er et prioritert område. NMCF arbeider for at nye motorsyklister skal møte en god kultur fra første stund, når de besøker MC-forhandleren. På den måten bidrar NMCF-forhandlerne til å videreføre de gode holdningene som kjennetegner norske motorsyklister, sier Olstad.

Vi ses på NMCF standen C03-35.