Faghandlerne i NMCF kickstarter MC-sesongen 11. april

av | mar 20, 2024 | Nyheter

Gode tilbud, sikkerhetskampanjer og gratis kontroll av dekk og batteri er blant ingrediensene når faghandlerne i NMCF inviterer til markering av sesongstart på MC 11. april.
Det er en tradisjon at NMCF-forhandlerne markerer sesongstart i midten av april. 11. april er årets dato og det er bare å krysse av i kalenderen og sette kurs mot din nærmeste MC-forhandler denne dagen!

Og det er mange gode grunner til å besøke MC-forhandleren 11. april. Ikke bare på grunn av alle de gode tilbudene, men også for å få en hyggelig og nyttig MC-prat med både selgere og andre motorsyklister.

-Våre forhandlere er bevisst på ansvaret de har i forhold til å spre gode holdninger og skape positivitet rundt motorsykkelen i Norge. Her spiller MC-sikkerhet en hovedrolle, sier Olaf Olstad i NMCF.

God veiledning
MC-sikkerhet er et høyt prioritert område for NMCF-forhandlerne. Ingen land i verden er tryggere enn Norge å kjøre MC i, likevel er ingen fornøyd før statistikken viser null omkomne i trafikken. Foreningen arbeider derfor sammen med myndighetene mot «nullvisjonen» og NMCF er deltaker i «dugnaden» for nasjonal tiltaksplan for MC-sikkerhet.

Også under «MC-kickstart» blir det høy sikkerhetsfokus:
-Gjennom dette arbeidet forplikter våre faghandlerne seg å yte veiledning til helt nye og mindre erfarne motorsyklister. Dette er en sentral del i NMCFs autorisasjon. Autorisasjonens intensjon er å ivareta kundenes sikkerhet, forklarer Olstad.

Nybegynnere vil derfor alltid få gode tips hos våre faghandlere. Alle som kjører MC husker den første tiden, da man hadde millioner av spørsmål omkring MC-relaterte temaer. Faghandlerne har både kompetanse og erfaring som kreves for å gi de gode svarene som ivaretar sikkerheten, sier Olstad.

Sjekk av din MC
Olstad mener MC-kickstarten også er en ypperlig anledning til å få en ekstra sjekk av motorsykkelen. NMCF-forhandlerne tilbyr kontroll av MC, som innebærer sjekk av dekk, batteri samt noen av de mest sentrale punktene på din MC. I tillegg er det mulig kjøpe NMCFs autoriserte tilstandsrapport som tar for seg 70 punkter på din MC.

-Ta med deg din MC eller ditt batteri, så får du en gratis måling av batteriets tilstand. Batteri må vedlikeholdes, og mange kjører rundt med batteri som burde vært byttet ut. Dette får du raskt svar på med en smart batteritest hos forhandleren, sier han.

Forhandlerne har nyhetene
2024 er et messefritt år for MC, men nyhetene kan studeres hos forhandlerne. 2024 er et år med rekordmange modeller i det norske markedet.

-Utvalget hos forhandlerne er virkelig bra. Om man besøker forhandleren uten planer om å kjøpe ny MC, så er det stor sjanse for at fristelsen for å prøve noe nytt blir stor. Forhandlerne har godt utvalg i både nye og brukte motorsykler.

Om kickstart av sesongen 2024 hos NMCF-forhandlerne:
Åpningstider butikker:
Torsdag 11. april: 10-18
NB: Flere av forhandlerne kjører kickstart til og med lørdag 13. april.
(Åpningstider varierer fra sted til sted)

Klikk her for å finne din MC-forhandler.

Aktiviteter:
• Hjelmkampanjer
• Kjøretøykontroll
• Gratis batteritest
• Servering
• Trivelig møte med andre motorsyklister og MC-forhandlere
• Mange gode MC-skrøner!