8. og 9. april «kickstarter» NMCF-forhandlerne sesongen med utstilling av spennende 2022-nyheter, kampanje på MC-førerens viktigste sikkhetsutstyr – hjelmen, samt et spennende program for alle MC-entusiaster!

av | feb 4, 2022 | Nyheter

Endelig er MC-sesongen i gang…

Det er mange gode grunner til å besøke din lokale NMCF-forhandler fredag 8. og lørdag 9. april. Da vil du få gode tilbud på ny hjelm og annet sikkerhetsutstyr, gratis test av ditt MC-batteri og gjennomføre NMCFs egen kjøretøykontroll på din motorsykkel før sesongstart.

Motorsyklistenes møteplass
Og selvfølgelig møter du andre motorsyklister for en hyggelig tohjulsprat. Etter en lang vinter er det nemlig mye å snakke om når sesongen endelig er i gang!
– MC-forhandleren er det naturlige møtepunktet for norske motorsyklister. Her møter du både kunnskapsrike MC-selgere som gir deg de beste rådene og hyggelige motorsyklister som også gjerne deler sin erfaring med andre, sier Terje Bredal og Olaf Olstad, NMCF.

Stor MC-interesse 
Interessen for motorsykkel har aldri vært så stor som nå, og hos NMCF-forhandlerne rundt om i landet er butikkene i ferd med å fylles opp med spennende 2022-nyheter. Det gjelder både kjøretøy og MC-utstyr. NMCF-forhandlerne markerer sesongstarten med utvidede åpningstider og mange gode tilbud.

Alle de store MC-produsentene presenterer spennende nyheter for 2022. Det er alt fra de mindre 125-kubikkerne til mellomklassesyklene og de større adventure-modeller på godt over 1000 kubikk. Utvalget har aldri vært større i det norske markedet!
– Utvalget og merker varierer hos de ulike forhandlerne. Sjekk gjerne www.nmcf.no for å finne din nærmeste forhandler og se hvilke merker de ulike tilbyr, sier Olaf Olstad. Klikk her for å finne din lokale NMCF-forhandler.

Hjelmkampanje
Det vil være ekstra fokus på MC-sikkerhet, frivillig kjøretøykontroll og MC-batteri under sesongåpningen. NMCF-forhandlerne kjører egen hjelmkampanje og gratis test av MC-batteriet. I tillegg tilbyr NMCF-forhandlerne kjøretøykontroll som gir en komplett status på din MC.
– Kjøretøykontroll er smart i forbindelse med kjøp og salg, men er også en ekstra sikkerhet for den enkelte motorsyklisten. Spesielt på litt eldre sykler er det smart å vite status på for eksempel støtdempere, bremser og dekk. Alle NMCF-forhandlere tilbyr frivillig kjøretøykontroll av din MC. Bestiller du denne under MC-kickstarten vil denne tilbys til spesialpris på 1250 kroner, sier Olstad.

Du får en fullstendig oversikt på tilstanden til din motorsykkel i et skjema som inneholder hele 70 sjekkpunkter og kommentarer fra en faglært MC-mekaniker.
– MC-sikkerhet er et prioritert område for våre forhandlere. Derfor har vi under årets MC-kickstart ekstra fokus på flere temaer som vil være med på å løfte sikkerheten ytterligere et hakk. Forhandlerne møter motorsyklistene ansikt til ansikt og har godt utgangspunkt for positiv sikkerhetspåvirkning, sier Olaf Olstad, leder i NMCF.

God veiledning
Han påpeker imidlertid at norske motorsyklister allerede er blant de mest sikkerhetsbevisste MC-førerne i verden.
– Norske motorsyklister har tradisjon for å bruke riktig sikkerhetsutstyr, som hjelm, ryggskinne, kjøredress, hansker og støvler spesialdesignet for MC-kjøring. Samtidig ser vi økt rekruttering til motorsykkel, og dermed en stor kundegruppe som har et behov for god veiledning fra erfarne faghandlere. Disse finner du hos NMCF-forhandlerne, sier Olstad.

Derfor kjører NMCF-forhandlerne en egen hjelmkampanje disse to dagene, med ekstra fokus på MC-førerens viktigste «plagg».
– Utvalget varierer hos de ulike forhandlerne, men stikk innom din nærmeste NMCFs forhandler for å se hva som tilbys – du vil garantert finne en hjelm som passer deg eller din passasjer!

I tillegg til gode tilbud på MC-hjelm, vil forhandlerne tilby gratis test av ditt MC-batteri. Du kan velge om du vil kjøre til forhandleren med din sykkel, eller om du bare ønsker å ha med batteriet.
– Vi vet hvor ergerlig det er dersom batteriet ikke tar ladning og turen blir ødelagt midt i sesongen. Mange vil nok benytte seg av tilbudet og ta en gratis test, sier han.

Om kickstart av sesongen 2022 hos NMCF-forhandlerne:
Åpningstider butikker:
Fredag 8. april: 10-18
Lørdag 9. april: 10-17

Aktiviteter:

  • Stor hjelmkampanje
  • NMCFs egen kjøretøykontroll 
  • Gratis batteritest
  • Servering
  • Trivelig møte med andre motorsyklister og MC-forhandlere
  • Mange gode MC-skrøner!