Vi kickstarter MC-sesongen!

av | apr 12, 2023 | Nyheter

Innholdsrik sesongåpning hos MC-forhandlerne
NMCFs faghandlere kickstarter MC-sesongen torsdag 13. april med flotte tilbud og den trivelige MC-praten butikkene. Da kan du sikre deg gratis batteritest av ditt MC-batteri, gode hjelmkjøp og frivillig kjøretøykontroll.

Kickstart av sesongen er blitt en fast tradisjon hos medlemmene i Norsk MC Forhandlerforening (NMCF). Vårens magiske startdato er 13. april. Da åpnes dørene på vid gap, kaffetrakteren går på høyt turtall og MC-folket inviteres inn til butikkene.
– NMCFs faghandlere legger mye ressurser i å være bransjens ledende aktører, med høy kompetanse på både ny og brukt MC, ved kjøp av sikkerhetsutstyr, MC-dekk og service, sier Olaf Olstad i NMCF.

Viktig sikkerhetsarbeid
NMCF er deltaker i sikkerhetsarbeidet for nasjonale tiltaksplan for MC-sikkerhet. MC-sikkerhet er alltid et prioritert område for forhandlerne og foreningen.
– Faghandlerne forplikter seg gjennom dette arbeidet å yte relevant veiledning til spesielt helt nye og mindre erfarne motorsyklister. Dette er en sentral del i NMCFs autorisasjon. Autorisasjonens intensjon er å ivareta kundenes sikkerhet, forklarer Olstad.

Hjelmfokus
Derfor er det ekstra fokus på for eksempel MC-sikkerhetsutstyr under kickstart på sesongen 13. april.
– Hjelm har alltid en sentral posisjon i våre butikker. Hjelmen er MC-førerens viktigste «plagg» og våre forhandlere har god og nødvendig kompetanse for å veilede kundene. Hjelm er som alltid et prioritert sikkerhetsprodukt hos NMCFs faghandlere. Under kickstart av sesongen er det fin anledning til å ta med deg din hjelm til forhandleren, for å få en vurdering av denne og eventuelt gode råd for vedlikehold eller bytte til hjelm.

Torgeir Jahren, Monsterbikes AS, er en av 38 NMCF-forhandlere som er klar for å kickstarte en ny MC-sesong 13. april!

Klikk her for å se Torgeirs beste tips ved kjøp av din første MC!

MC-batteri – gratis test!
NMCF-forhandlerne får mange henvendelser fra MC-førerne om batteri. MC-batterier er i stadig utvikling og for mange er det ikke enkelt å vite hvordan batteriet skal vedlikeholdes. Derfor har NMCFs faghandlere alltid god kunnskap om det batteriet som sitter i din MC.
– Som alltid under kickstart av sesongen tilbyr forhandlerne gratis batterisjekk. Det kan være smart dersom du har en litt eldre MC og er usikker på tilstanden på ditt batteri. Ta med batteriet eller hele sykkelen til forhandleren, så får du en gratis sjekk. Forhandleren har til enhver tid gode batterier på lager dersom det er nødvendig å bytte, sier Olstad.

MC-forhandlerne er den naturlige møteplassen for norske motorsyklister.
– Forhandleren er for mange kommende MC-fører det første møtet med en aktør innen motorsykkelbransjen. Dette gir våre forhandlere et stort ansvar i form av hva som formidles til ferske MC-førere. Vi er veldig tydelig på at nye førere skal få den gode innføringen de forventer når de besøker butikken. Det gjelder både sykkel, utstyr og service sier Olaf Olstad.————-

Om kickstart av sesongen 2022 hos NMCF-forhandlerne:
Åpningstider butikker:

Torsdag 13. april: 10-18
NB: Flere av forhandlerne kjører kickstart til og med lørdag 15. april.
(Åpningstider varierer fra sted til sted)

Aktiviteter:
·         Hjelmkampanjer
·         Kjøretøykontroll-kampanje – hva og hvordan sjekker du din MC før turen?
·         Gratis batteritest
·         Servering
·         Trivelig møte med andre motorsyklister og MC-forhandlere
·         Mange gode MC-skrøner!