Støtt opp om din lokale mc forhandler!

av | apr 4, 2020 | Nyheter

MC Avisa leverer, klipt fra deres informasjon om kampanjen.

«I disse corona-tider snakkes det mye om det å ta vare på hverandre og gjøre en felles dugnad. Vi i MC-avisa mener at det er våre nærmeste som nå må få vår oppmerksomhet og hjelp, men vi vil også slå et slag for din lokale MC- og utstyrsforhandler. Det er i disse tider viktig at norske motorsyklister tar vare på sin forhandler.

Vi er selvsagt ikke imot å handle på nett, og flere av forhandlerne har også nettsider med nettbutikk. Men det å gå innom din lokale forhandler og sjekke ut størrelser på utstyr, og etterpå bestille dette utstyret fra utlandet, er utrolig dårlig business for denne forhandleren som må betale leie og lønn i henhold til norsk kostnadsnivå.

MC-avisa starter denne uken opp en video-serie der vi viser frem forhandlernes sine butikker og utvalg. For dere som sitter i karantene, selvpåført eller ikke, rundt om i landet og ikke har mulighet til å besøke en forhandler, så mener vi at dette er bedre enn enda en Netflix-serie!

Vi oppfordrer herved alle MC- og utstyrsforhandlerne til å sende oss video av sin butikk. Filmen eller filmsnuttene må være maks 4 minutt i lengde. Sendes til: post@mc-avisa.no«