Forhandlerforening for MC-forhandlere

av | mai 30, 2016 | Presse

Forhandlerforening for MC-forhandlere

Importører og brukere har gjort dette for lenge siden, nå er det forhandlerens tur…

NMCF ble stiftet 14. april 2016. NMCF står for Norsk MC-Forhandlerforening og skal ivareta forhandlerens posisjon i verdikjeden og sørge for at norske MC forhandlere fortsatt vil være den viktigste møteplassen for norske motorsyklister også i fremtiden.

Foreningens formål er å ivareta, utvikle og styrke bransjens felles interesser ved å

  • trygge vilkårene for brukere og forhandlere
  • fremme interessen for motorsykkel- og mopedbruk i Norge
  • etablere et tillitsfullt samarbeid med myndigheter og andre som kan medvirke til økt effektivitet, sikkerhet og miljøbevissthet i hele verdikjeden fra produsent til forbruker
  • være høringsinstans og kunnskapssenter for rammesettende myndigheter
  • være en informasjonskanal ut til medlemmene på alt som skjer av nye rammevilkår
  • søke å koordinere interesser og synspunkter i bransjefaglige spørsmål med våre veimyndigheter og andre som kan bedre den daglige drift hos medlemmene

Lene Graarud fra Alf Graarud Motor AS i Sarpsborg er styreleder og en av initiativtakeren til NMCF. Hun forteller at flere forhandlere lenge hadde sett behovet for en forhandlerforening. Vi ble enige om å sjekke om det var grunnlag og interesse for en forhandlerforening for norske MC-forhandlere. Vi inviterte en liten gruppe forhandlere til en «ide smie» på Gardermoen i mars måned og da var fort «begge hjulene» i gang, forteller Lene. Det var den samme gruppen forhandlere som finansierte etableringen av NMCF.

Hun fortsetter ivrig: -Det er utrolig mange saker som vi kan jobbe med. Vi har de samme utfordringene og jeg tror at den nye forhandlerforeningen vil bli en nyttig samarbeidspartner både for NMCU og andre MC-organisasjoner, samt importører og myndigheter.

Under vår samling på Gardermoen ble gruppen enige om å spørre Olaf Olstad om hjelp til etableringen av NMCF. Han er etter stiftelsen innleid som generalsekretær i NMCF. Olaf har lang erfaring fra MC-bransjen innenfor alle ledd i verdikjeden og gir oss den balansen og kompetansen vi trenger for en god drift av foreningen, avslutter Lene.

-Jeg er ydmyk og takknemlig for at Norsk MC forhandlerforening ønsker meg til denne funksjonen. Dette er en jobb jeg virkelig gleder meg til, sier Olaf.
Forhandleren er den kontakten Norske motorsyklister har med MC bransjen og det er avgjørende at dette samspillet fungerer optimalt. Kundene trenger gode og solide forhandlere og forhandlerne trenger lojale kunder. Det skaper en forbrukervennlighet og vil gi økt bruk av motoriserte to- hjulinger.

-Det har skjedd en utrolig positiv utvikling når det gjelder kundebehandling og kommunikasjon med forbrukeren de siste årene. Forhandlerne har høy kompetanse innen sitt fag og de tar kundens sikkerhet og behov på alvor. Det er meget positivt at sluttleddet i verdikjeden ønsker å påvirke bransjens fremtid, sier han.

Styret i NMCF består av:
Terje Bredal (Leder),(Speed Motorcenter AS).
Styremedlemmer: Lene Graarud (Alf Graarud as), Anne-Mette Grelland (Yamaha Vinterbro AS), Jørn Freddy Kristiansen (Høiden MC AS) og Per Harald Øyhus (Gjøvik Motor Senter AS)

NMCF – med fokus på Norske Motorsyklister!

Spørsmål om NMCF rettes til: Olaf Olstad
Telf. 90681880
E-post: olaf.olstad@x2o.no

 

Last ned pressemelding i PDF:

pressemelding-etablering-nmcf-mai16-oo

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.