Den store MC-interessen fortsetter i 2022

av | apr 2, 2022 | Nyheter

Allerede utsolgt for flere av de mest populære MC-modellene.

MC-sesongen er godt i gang flere steder i landet – ikke minst i hovedstaden hvor NMCF-forhandler Kim Harald Jøranli ved MC Oslo forteller at den store interessen for motorsykler holder seg høyt. 8. og 9. april markerer MC Oslo og de øvrige NMCF-forhandlerne kickstart for 2022-sesongen.

Både MC Oslo og de øvrige NMCF-forhandlerne opplevde ekstrem stor motorsykkelinteresse under pandemien. Aldri før er det solgt så mange nye og brukte tohjulinger som i 2020 og 2021.

Og det er lite som tyder på at interessen er i ferd med å avta: 
– Vi opplever at interessen holder seg høyt. Hos oss er det allerede utfordringer med å skaffe nok av enkelte modeller, forteller daglig leder i MC Oslo, Kim Harald Jøranli. MC Oslo og de øvrige NMCF-forhandlerne har imidlertid bredt utvalg av modeller å velge mellom. Utvalget av brukte sykler også bra hos NMCF-forhandlerne.

Mye bra brukt
– Det er mulig å gjøre gode bruktkjøp. Vi og de øvrige NMCF-forhandlerne har til enhver tid mye gode bruke motorsykler inne på lager, alle med NMCFs tilstandsrapport, som er vår styrke i forhold til kjøpe mellom privatpersoner, sier han. Jøranli forteller videre at trenden med nakensykler og adventure-sykler fortsetter.
– En betydelig del av kundene er mest interessert i sykler i disse to segmentene. Her finnes det mye å velge mellom; fra mindre modeller på noen hundre kubikk, til større sykler på over 1000 kubikk. Generelt anbefaler vi de ferske motorsyklistene å starte med de mindre og lettkjørte modellene. Så kan man jo bytte til større sykkel når man har skaffet seg mer erfaring, sier han.

Hyggelig MC-prat
MC Oslo er en av NMCFs 37 forhandlere som er fordelt over landet, fra Harstad i nord til Kristiansand i sør. NMCF-forhandlerne kickstarter sesongen 8. og 9. april, med blant annet den gode MC-praten, hjelmfokus og gode kampanjer på programmet.
– Vi har vasket, polert og gjort klart til den offisielle sesongstarten. Kaffetrakteren er også klar til hardt arbeid, så det er bare å stikke innom oss eller en av de andre NMCF-forhandlerne for en hyggelig MC-prat, en kopp kaffe og noe enkelt å bite i. Eller du kan gjøre en god handel på motorsykkel og relevant utstyr. Alle NMCF-forhandlerne kjører for eksempel hjelmkampanje under kickstarten, sier Kim Harald Jøranli.