Dekkekspert Thomas Thøgersen fra Bridgestone besøker NMCF-standen lørdag og er da klar til å svare på dine dekkspørsmål

av | mar 1, 2023 | Nyheter

Dekk til MC har vært et viktig satsingspunkt helt siden NMCF ble etablert for sju år siden. NMCFs faghandlere har alltid bredt utvalg og de beste produktene på lager eller lett tilgjengelig. Et fruktbart samarbeid med Bridgestone sikrer NMCF-butikkene både kvalitet og kompetanse.

Dekkekspert Thomas Thøgersen har arbeidet med dekk i 25 år. De siste 18 årene har han vært MC-ansvarlig hos importør Gjerde & Byhring AS som importerer Bridgestone til Norge. Bridgestone har vært markedsledende på MC-dekk i Norge i mange år.

Thomas Thøgersen forteller at sporttouring- og adventuredekk er de mest populære i Norge.

– Det er ikke overraskende når man ser hvilke motorsykler som er solgt i Norge de siste årene. Salg av dekk følger som regel salget av kjøretøy, sier han.

– Bridgestone er samarbeidspartner med NMCF og våre faghandlere har gjennomgått grundig opplæring innen MC-dekk. Faghandlerne har bredt utvalg og skal til enhver tid kunne tilby aktuelle dekk til din MC, sier Olstad i NMCF.

– Jeg opplever at de ansatte i NMCF-butikkene har høy kompetanse på MC-dekk. Det er viktig for oss som markedsleder at forhandlerne som tilbyr våre produkter yter god service til kundene. Det vet vi at NMCF-forhandlerne gjør, sier Thomas Thøgersen.

Thomas vil være på plass på NMCF-standen på lørdag klokken 11:00-13:00 og vil da svare på spørsmål du måtte ha om MC-dekk.

Det er mange fordeler med å handle MC-dekk hos NMCF-forhandleren. En NMCF-faghandler sjekker nemlig alltid dette ved dekkbytte:

·         Hjullager
·         Bremser
·         Foringer
·         Lufttrykk
·         Kjede (justeres ved behov)*
·         Drev
·         Bakdemper (sjekkes for eventuell lekkasje)
·         Styrelager

I tillegg får du garantert de dekkene som er optimale for din MC når du handler dekk hos NMCF-forhandleren. Det innebærer blant annet at det alltid monteres familiære dekk foran og bak, for å opprettholde kjøreegenskapene. Og NMCF-forhandlerne bruker aldri såkalte OM-dekk. OM-dekk er dekkene som er montert på en ny motorsykkel fra fabrikken. Disse har som regel tynnere gummi og har kortere levetid.

– De ulike dekkprodusentene har ulike typer dekk, og levetiden kan variere mellom dekk fra samme produsent. Dette er viktig å være klar over når man bytter dekk på MC. Derfor har ikke NMCF-forhandlerne har lagerført OM-dekk, sier Olaf Olstad i NMCF.